FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
UGENS MENU
som godt kan ændre sig…
Mandag
18. november
Hasselback butternut squash
Honningbagte vindruer, hvidløgsyoghurt og tahin
Spinat, stegt squash og persilledressing
Krydderbrød og hummus
Tirsdag
19. november
Rød karry med kylling
Basmatiris
Salat med daikon og syltede rødløg
Brød og chiliolie
Onsdag
20.novemer
Sticky ingefæraubergine
Ris og koriander
Kål, gulerod peanutdressing og ristet sesam
Brød og misosmør
Torsdag
21. november
Cremet grøntsagssuppe med gnocchi
Radicchiosalat med pære og sennepsdressing
Rucola med vinaigrette
Brød og pisket smør
Fredag
22. november
Julefrokost
Lørdag
23. november
Tærte med tomat og feta
Rosemarin kartofler
Haricots verts
Brød og pesto
Dessert: Ris a la mande
Søndag
24. november
Græskarsuppe
Mujaddara
Grøn salat med citrusvinaigrette og ristede kerner
Brød med tahinyoghurt
Mandag
25. november
Helbagt blomkål med salvie
Rucolasalat med stegte grøntsager
Grøn salat med syltet grønt
Brød og pisket smør
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.
Morgenmad, friskbagt brød og søde sager
Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr.
Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00.
Frokost
Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord.
UGENS MENU
…som godt kan ændre sig
Mandag 18. november
Hasselback butternut squash
Honningbagte vindruer, hvidløgsyoghurt og tahin
Spinat, stegt squash og persilledressing
Krydderbrød og hummus
Tirsdag
19. november
Rød karry med kylling
Basmatiris
Salat med daikon og syltede rødløg
Brød og chiliolie
Onsdag
20. november
Sticky ingefæraubergine
Ris og koriander
Kål, gulerod peanutdressing og ristet sesam
Brød og misosmør
Torsdag
21. november
Cremet grøntsagssuppe med gnocchi
Radicchiosalat med pære og sennepsdressing
Rucola med vinaigrette
Brød og pisket smør
Fredag
22. november
Julefrokost
Lørdag
23. november
Tærte med tomat og feta
Rosemarin kartofler
Haricots verts
Brød og pesto
Dessert: Ris a la mande
Søndag
24. november
Græskarsuppe
Mujaddara
Grøn salat med citrusvinaigrette og ristede kerner
Brød med tahinyoghurt
Mandag
25. november
Helbagt blomkål med salvie
Rucolasalat med stegte grøntsager
Grøn salat med syltet grønt
Brød og pisket smør