FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
Hver aften kl. 18.00 mødes vi omkring langbordene til fællesspisning i Frodes Folkehus. Kom senest kl. 17.45, så der er tid til at komme på plads ved bordene, inden maden serveres.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når du sætter dig, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et spændende lokalt bekendtskab.
Maden er hjemmelavet i vores eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med?
Så køb en billet her nedenfor. Det koster 60 kr. pr. person søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17 på dagen.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem. Vi har 4 højstole i caféen, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en.
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan desværre ikke tilpasse maden eller garantere veganske, laktose-, nødde- eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.


FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
UGENS MENU
som godt kan ændre sig…
Uge 8
Mandag
17. februar
Pasta med kalkunchorizo og svampe
Braiseret julesalat med ristede mandler
Grøn salat med balsamicoglaze
Brød og pisket smør
Tirsdag
18. februar
Bygotto med svampe og stegt palmekål
Cruditésalat med urtedip
Grøn salat balsamicoglaze
Brød og purløgssmør
Onsdag
19. februar
Rød linsesuppe med kokos
Tabouleh
Bagt blomkål med tahindressing
Fladbrød og haydari
Torsdag
20. februar
Taco torsdag
Byg selv taco med sort bønnefyld
Frisk grønt
Majssalsa, chilisauce og creme fraiche
Fredag
21. februar
Søde kartofler med urter
Friteret polenta med creme fraiche og ost
Salat med citronvinaigrette
Brød og hvidløgsdip
Dessert: Lemonposset med marengs
Lørdag
22. februar
Vildtgryde med rodfrugter
Kartofler
Broccolisalat med cremfraichedressing
Brød og pisket smør
Dessert: Lemonposset med marengs
Søndag
23. februar
Butterbean stuvning
Bagt hokkaidogræskar
Grøn salat
Brød og pisket smør
Uge 9
Mandag
24. februar
Mezze aften
Falafler, gulerødder, kartofler
Grillede grøntsager
Tabouleh salat
Brød, hummus og haydari
Tirsdag
25. februar
Moussaka med oksekød
Græsk salat
Grøn linsesalat
Brød og tzatziki
Onsdag
26. februar
Stegt blomkål på yoghurt
Kartofler, bønner, oliven og pesto
Grøn tomatvinaigrette
Brød og pisket smør
Torsdag
27. februar
Pasta puttanescha
Rucola med grillet aubergine og kapers
Grøn salat med vinaigrette
Brød og pesto
Fredag
28. februar
Hasselback butternut squash
Honningbagte vindruer, hvidløgsyoghurt og tahin
Spinat, stegt squash og persilledressing
Krydderbrød og hummus
Dessert: Citronfromage med brændt hvid chokolade
Lørdag
1. marts
Ingen fællesspisning
Søndag
2. marts
Vegetarisk minestronesuppe
Bagte kartofler
Rucola, bønner og sennepsvinaigrette
Brød og purløgsfraiche
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.
Morgenmad, friskbagt brød og søde sager
Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr.
Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00.
Frokost
Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord.
UGENS MENU
…som godt kan ændre sig
Mandag
17. februar
Pasta med kalkunchorizo og svampe
Braiseret julesalat med ristede mandler
Grøn salat med balsamicoglaze
Brød og pisket smør
Tirsdag
18. februar
Bygotto med svampe og stegt palmekål
Cruditésalat med urtedip
Grøn salat balsamicoglaze
Brød og purløgssmør
Onsdag
19. februar
Rød linsesuppe med kokos
Tabouleh
Bagt blomkål med tahindressing
Fladbrød og haydari
Torsdag
20. februar
Taco tirsdag
Byg selv taco med sort bønnefyld
Frisk grønt
Majssalsa, chilisauce og creme fraiche
Fredag
21. februar
Søde kartofler med urter
Friteret polenta med creme fraiche og ost
Salat med citronvinaigrette
Brød og hvidløgsdip
Dessert: Lemonposset med marengs
Lørdag
22. februar
Vildtgryde med rodfrugter
Kartofler
Broccolisalat med cremfraichedressing
Brød og pisket smør
Dessert: Lemonposset med marengs
Søndag
23. februar
Butterbean stuvning
Bagt hokkaidogræskar
Grøn salat
Brød og pisket smør
Mandag
24. februar
Mezze aften
Falafler, gulerødder, kartofler
Grillede grøntsager
Tabouleh salat
Brød, hummus og haydari
Tirsdag
25. februar
Moussaka med oksekød
Græsk salat
Grøn linsesalat
Brød og tzatziki
Onsdag
26. februar
Stegt blomkål på yoghurt
Kartofler, bønner, oliven og pesto
Grøn tomatvinaigrette
Brød og pisket smør
Torsdag
27. februar
Pasta puttanescha
Rucola med grillet aubergine og kapers
Grøn salat med vinaigrette
Brød og pesto
Fredag
28. februar
Hasselback butternut squash
Honningbagte vindruer, hvidløgsyoghurt og tahin
Spinat, stegt squash og persilledressing
Krydderbrød og hummus
Dessert: Citronfromage med brændt hvid chokolade
Lørdag
1. marts
Ingen fællesspisning
Søndag
2. marts
Vegetarisk minestronesuppe
Bagte kartofler
Rucola, bønner og sennepsvinaigrette
Brød og purløgsfraiche
KØB BILLET
