FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
UGENS MENU
som godt kan ændre sig…
Mandag
30. september
Byg-selv bao
Honningglaseret aubergine, marineret blomkål
Spidskål, syltet gulerod og lime
Koriander, chili, forårsløg
Chilimayo og gomadressing
Tirsdag
1. oktober
Grøntsagstærte med oliven og feta
Kikærtesalat
Grøn salat med vinaigrette
Brød og yoghurtdip
Onsdag
2.oktober
Gul karry med kokosmælk og grøntsager
Basmatiris
Salat med bønnespirer, edamamebønner
Brød og chiliolie
Torsdag
3. oktober
Ingen fællesspisning
Fredag
4. oktober
Svampebygotto med timian
Syltede svampe og parmesan
Salat med bagte tomater
Brød og pisket smør
Dessert: Chokolademousse med flødeskum og crumble
Lørdag
5. oktober
Lasagne med oksekød
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
Grøn salat med balsamicovinaigrette
Brød og pisket smør
Dessert: Chokolademousse med flødeskum og crumble
Søndag
6. oktober
Jordskokkesuppe med urteolie og croutoner
Stegt spidskål med squash
Grøn salat med citronvinaigrette
Brød og urtedip
Mandag
7. oktober
Aloo palak
Gurkemejeris
Stegte okra på hvidløgsdip
Brød og chutney
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.
Morgenmad, friskbagt brød og søde sager
Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr.
Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00.
Frokost
Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord.
UGENS MENU
…som godt kan ændre sig
Mandag
30. september
Byg-selv bao
Honningglaseret aubergine, marineret blomkål
Spidskål, syltet gulerod og lime
Koriander, chili, forårsløg
Chilimayo og gomadressing
Tirsdag
1. oktober
Grøntsagstærte med oliven og feta
Kikærtesalat
Grøn salat med vinaigrette
Brød og yoghurtdip
Onsdag
2. oktober
Gul karry med kokosmælk og grøntsager
Basmatiris
Salat med bønnespirer, edamamebønner
Brød og chiliolie
Torsdag
3. oktober
Ingen fællesspisning
Fredag
4. oktober
Svampebygotto med timian
Syltede svampe og parmesan
Salat med bagte tomater
Brød og pisket smør
Dessert: Chokolademousse med flødeskum og crumble
Lørdag
5. oktober
Lasagne med oksekød
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
Grøn salat med balsamicovinaigrette
Brød og pisket smør
Dessert: Chokolademousse med flødeskum og crumble
Søndag
6. oktober
Jordskokkesuppe med urteolie og croutoner
Stegt spidskål med squash
Grøn salat med citronvinaigrette
Brød og urtedip
Mandag
7. oktober
Aloo palak
Gurkemejeris
Stegte okra på hvidløgsdip
Brød og chutney