FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
Hver aften kl. 18.00 mødes vi omkring langbordene til fællesspisning i Frodes Folkehus. Kom senest kl. 17.45, så der er tid til at komme på plads ved bordene, inden maden serveres.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når du sætter dig, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et spændende lokalt bekendtskab.
Maden er hjemmelavet i vores eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med?
Så køb en billet her nedenfor. Det koster 60 kr. pr. person søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17 på dagen.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem. Vi har 4 højstole i caféen, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en.
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan desværre ikke tilpasse maden eller garantere veganske, laktose-, nødde- eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.


FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
UGENS MENU
som godt kan ændre sig…
Uge 20
Mandag
12. maj
Rød thai curry med kylling og grønt
Stegte auberginer og squash
Grøn salat med gulerødder
Brød og hoisindressing
Tirsdag
13. maj
Butterdejstærte med asparges og løg
Kartoffelsalat med ærter og radiser
Grøn salat med creme fraiche dressing
Brød og pisket smør
Onsdag
14. maj
Glaserede søde kartofler på peanutsauce
Spinat med agurkecrudité og ingefærdressing
Grøn salat med bønner
Brød og chiliolie
Torsdag
15. maj
Byg-selv bulgursbowl
Stegte butterbeans og halloumi
Bulgur med mynte
Salat, tomat, oliven og feta
Hummus og tzatziki og grillet peberfrugt
Brød og honning-citronvinaigrette
Fredag
16. maj
Græsk kylling i fad med grøntsager (Vegetarisk: Knoldselleri, bønner og grøntsager i fad)
Græsk salat med feta
Salat med dildyoghurt
Brød og tzatziki
Dessert: Panna cotta med bærkompot og crumble
Lørdag
17. maj
Langtidsbagt knoldselleri med blanquette sauce
Kartofler og gulerødder med labneh
Grøn salat med bønner og urtedressing
Brød og pisket smør
Dessert: Panna cotta med bærkompot og crumble
Søndag
18. maj
Gratinerede auberginer og cherrytomater
Ovnristede kartofler
Grøn salat med persilleyoghurt
Brød og pisket smør
Uge 21
Mandag
19. maj
Paneret aubergine
Grillet squash på tahincreme
Bulgursalat
Brød og urteyoghurt
Tirsdag
20. maj
Pasta med kalkunchorizo og spinat
Rucola med tomater og syltede rødløg
Grøn salat med bønner og balsamico
Brød og pisket smør
Onsdag
21. maj
Char siu-stegt hvidkål
Crispy rice salad med frisk grønt
Grøn salat med misovinaigrette
Brød og lime
Torsdag
22. maj
Taco torsdag
Byg-selv tacos med vegetarisk fyld
Blandet grønt
Tomatsalsa og creme fraiche
Edamame-guacamole og koriander
Fredag
23. maj
Butterchicken
Basmatiris
Shirazi salat
Brød og myntefraiche
Dessert: Chokolademousse med flødeskum og nødder
Lørdag
24. maj
Parmigiana di melanzane
Salat med belugalinser og yoghurtdressing
Caprese
Brød og pisket smør
Dessert: Chokolademousse med flødeskum og nødder
Søndag
25. maj
Thailandsk suppe med kokosmælk
Ægnudler
Spidskålssalat med sesamdressing
Brød og crispy chiliolie
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.
Morgenmad, friskbagt brød og søde sager
Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr.
Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00.
Frokost
Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord.
UGENS MENU
…som godt kan ændre sig
Mandag
12. maj
Rød thai curry med kylling og grønt
Stegte auberginer og squash
Grøn salat med gulerødder
Brød og hoisindressing
Tirsdag
13. maj
Butterdejstærte med asparges og løg
Kartoffelsalat med ærter og radiser
Grøn salat med creme fraiche dressing
Brød og pisket smør
Onsdag
14. maj
Glaserede søde kartofler på peanutsauce
Spinat med agurkecrudité og ingefærdressing
Grøn salat med bønner
Brød og chiliolie
Torsdag
15. maj
Byg-selv bulgursbowl
Stegte butterbeans og halloumi
Bulgur med mynte
Salat, tomat, oliven og feta
Hummus og tzatziki og grillet peberfrugt
Brød og honning-citronvinaigrette
Fredag
16. maj
Græsk kylling i fad med grøntsager (Vegetarisk: Knoldselleri, bønner og grøntsager i fad)
Græsk salat med feta
Salat med dildyoghurt
Brød og tzatziki
Dessert: Panna cotta med bærkompot og crumble
Lørdag
17. maj
Langtidsbagt knoldselleri med blanquette sauce
Kartofler og gulerødder med labneh
Grøn salat med bønner og urtedressing
Brød og pisket smør
Dessert: Panna cotta med bærkompot og crumble
Søndag
18. maj
Gratinerede auberginer og cherrytomater
Ovnristede kartofler
Grøn salat med persilleyoghurt
Brød og pisket smør
Mandag
19. maj
Paneret aubergine
Grillet squash på tahincreme
Bulgursalat
Brød og urteyoghurt
Tirsdag
20. maj
Pasta med kalkunchorizo og spinat
Rucola med tomater og syltede rødløg
Grøn salat med bønner og balsamico
Brød og pisket smør
Onsdag
21. maj
Char siu-stegt hvidkål
Crispy rice salad med frisk grønt
Grøn salat med misovinaigrette
Brød og lime
Torsdag
22. maj
Taco torsdag
Byg-selv tacos med vegetarisk fyld
Blandet grønt
Tomatsalsa og creme fraiche
Edamame-guacamole og koriander
Fredag
23. maj
Butterchicken
Basmatiris
Shirazi salat
Brød og myntefraiche
Dessert: Chokolademousse med flødeskum og nødder
Lørdag
24. maj
Parmigiana di melanzane
Salat med belugalinser og yoghurtdressing
Caprese
Brød og pisket smør
Dessert: Chokolademousse med flødeskum og nødder
Søndag
25. maj
Thailandsk suppe med kokosmælk
Ægnudler
Spidskålssalat med sesamdressing
Brød og crispy chiliolie
KØB BILLET
