Frodes Folkehus

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

Hver aften kl. 18.00 mødes vi omkring langbordene til fællesspisning i Frodes Folkehus. Kom senest kl. 17.45, så der er tid til at komme på plads ved bordene, inden maden serveres.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når du sætter dig, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et spændende lokalt bekendtskab. 

Maden er hjemmelavet i vores eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med?  

Så køb en billet her nedenfor. Det koster 60 kr. pr. person søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17 på dagen. 

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem. Vi har 4 højstole i caféen, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en. 

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan desværre ikke tilpasse maden eller garantere veganske, laktose-, nødde- eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.

Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.

som godt kan ændre sig…

Uge 3

Mandag
13. januar

Vegetarisk salade niçoise med og kartofler

Ratatouille

Bagt broccoli med dijonvinaigrette

Baguette og pisket smør

Tirsdag
14. januar

Bygotto med palmekål

Fennikel og gulerodscrudité-salat

Romainesalat med vinaigrette

Grillet brød 

Olivenolie og balsamico

Onsdag
15. januar

Bagt knoldselleri på hvidløgsyoghurt

Grillet squash med citron og persille

Grøn salat med kikærter

Brød og pisket smør

Torsdag
16. Januar

Aubergine daal 

Basmatiris

Salat med saltede mandler

Brød og raita

Fredag
17. januar

Cremet pasta med svampe og timian

Grønkålsalat med rødbede

Grøn salat med balsamicovinaigrette

Brød og pisket smør

Dessert: Jordbærtrifli med klassisk crumble

Lørdag
18. januar

Ovnstegt kylling 

Grillede kartofler

Agurkesalat

Salat med mormordressing

Brød og pisket smør

Dessert: Lemon posset med solbær

Søndag
19. januar

Blomkål- og kartoffelsuppe

Spinat med bagte gulerødder

Grøn salat med dijonvinaigrette

Brød og cremefraichedip

Uge 4

Mandag
20. januar

Kartoffel-porretærte 

Hvidløgsyoghurt, grillede gulerødder og urter

Grøn salat med citronvinaigrette

Brød og pisket smør

Tirsdag
21. januar

Gnocchi med citron, ærter og spinat

Tomatsalat 

Spinat med squash og balsamicoglaze

Brød og pisket smør

Onsdag
22. januar

Taco onsdag

Byg-selv tacos med pulled kylling

Krydrede ris 

Majskompot og salat

To slags chilisauce

Torsdag
23. januar

Helbagt knoldselleri

Rødbede, rucola, feta og appelsinvinaigrette

Grøn salat med kikærter 

Brød og urtedressing

Fredag
24. januar

Massaman karry

Basmatiris

Grøn salat med sesamvinaigrette

Brød hoisin-peanutsauce, chili og koriander

Dessert: Gl.dags æblekage med flødeskum og makroner

Lørdag
25. januar

Marokkansk gryderet med kylling

Tabouleh salat 

Spinat med stegt aubergine

Krydderbrød og hvidløgsyoghurt

Dessert: Gl.dags æblekage med flødeskum og makroner

Søndag
26. januar

Bagt blomkål på harissacreme

Bagt zucchini på yoghurt

Grøn salat med balsamicovinaigrette

Brød og urtefraiche

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

Morgenmad, friskbagt brød og søde sager

Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr. 

Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00. 

Frokost

Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord. 

UGENS MENU

…som godt kan ændre sig

Mandag
13. januar

Vegetarisk salade niçoise med og kartofler

Ratatouille

Bagt broccoli med dijonvinaigrette

Baguette og pisket smør

Tirsdag
14. januar

Bygotto med palmekål

Fennikel og gulerodscrudité-salat

Romainesalat med vinaigrette

Grillet brød 

Olivenolie og balsamico

Onsdag
15. januar

Bagt knoldselleri på hvidløgsyoghurt

Grillet squash med citron og persille

Grøn salat med kikærter

Brød og pisket smør

Torsdag
16. januar

Aubergine daal 

Basmatiris

Salat med saltede mandler

Brød og raita

Fredag
17. januar

Cremet pasta med svampe og timian

Grønkålsalat med rødbede

Grøn salat med balsamicovinaigrette

Brød og pisket smør

Dessert: Jordbærtrifli med klassisk crumble

Lørdag
18. januar

Chicken tikka masala

Basmatiris

Salat med tomat, løg, persille og yoghurtdressing

Brød, myntedressing og koriander

Dessert: Jordbærtrifli med klassisk crumble

Søndag
19. januar

Blomkål- og kartoffelsuppe

Spinat med bagte gulerødder

Grøn salat med dijonvinaigrette

Brød og cremefraichedip

Mandag
20. januar

Kartoffel-porretærte 

Hvidløgsyoghurt, grillede gulerødder og urter

Grøn salat med citronvinaigrette

Brød og pisket smør

Tirsdag
21. januar

Gnocchi med citron, ærter og spinat

Tomatsalat 

Spinat med squash og balsamicoglaze

Brød og pisket smør

Onsdag
22. januar

Taco onsdag

Byg-selv tacos med pulled kylling

Krydrede ris 

Majskompot og salat

To slags chilisauce

Torsdag
23. januar

Helbagt knoldselleri

Rødbede, rucola, feta og appelsinvinaigrette

Grøn salat med kikærter 

Brød og urtedressing

Fredag
24. januar

Marokkansk gryderet med kylling

Tabouleh salat 

Spinat med stegt aubergine

Krydderbrød og hvidløgsyoghurt

Dessert: Gl.dags æblekage med flødeskum og makroner

Lørdag
25. januar

Chicken tikka masala

Basmatiris

Salat med tomat, løg, persille og yoghurtdressing

Brød, myntedressing og koriander

Dessert: Jordbærtrifli med klassisk crumble

Søndag
26. januar

Bagt blomkål på harissacreme

Bagt zucchini på yoghurt

Grøn salat med balsamicovinaigrette

Brød og urtefraiche

KØB BILLET