Frodes Folkehus

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

Hver aften kl. 18.00 mødes vi omkring langbordene til fællesspisning i Frodes Folkehus. Kom senest kl. 17.45, så der er tid til at komme på plads ved bordene, inden maden serveres.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når du sætter dig, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et spændende lokalt bekendtskab. 

Maden er hjemmelavet i vores eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med?  

Så køb en billet her nedenfor. Det koster 60 kr. pr. person søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17 på dagen. 

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem. Vi har 4 højstole i caféen, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en. 

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan desværre ikke tilpasse maden eller garantere veganske, laktose-, nødde- eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.

Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.

som godt kan ændre sig…

Uge 8

Mandag
17. februar

Pasta med kalkunchorizo og svampe

Braiseret julesalat med ristede mandler

Grøn salat med balsamicoglaze

Brød og pisket smør

Tirsdag
18. februar

Bygotto med svampe og stegt palmekål

Cruditésalat med urtedip

Grøn salat balsamicoglaze

Brød og purløgssmør

Onsdag
19. februar

Rød linsesuppe med kokos

Tabouleh

Bagt blomkål med tahindressing

Fladbrød og haydari

Torsdag
20. februar

Taco torsdag 

Byg selv taco med sort bønnefyld

Frisk grønt

Majssalsa, chilisauce og creme fraiche

Fredag
21. februar

Søde kartofler med urter

Friteret polenta med creme fraiche og ost

Salat med citronvinaigrette

Brød og hvidløgsdip

Dessert: Lemonposset med marengs

Lørdag
22. februar

Vildtgryde med rodfrugter

Kartofler

Broccolisalat med cremfraichedressing

Brød og pisket smør

Dessert: Lemonposset med marengs

Søndag
23. februar

Butterbean stuvning

Bagt hokkaidogræskar

Grøn salat 

Brød og pisket smør

Uge 9

Mandag
24. februar

Mezze aften

Falafler, gulerødder, kartofler

Grillede grøntsager

Tabouleh salat

Brød, hummus og haydari

Tirsdag
25. februar

Moussaka med oksekød

Græsk salat

Grøn linsesalat 

Brød og tzatziki

Onsdag
26. februar

Stegt blomkål på yoghurt

Kartofler, bønner, oliven og pesto

Grøn tomatvinaigrette

Brød og pisket smør

Torsdag
27. februar

Pasta puttanescha

Rucola med grillet aubergine og kapers

Grøn salat med vinaigrette

Brød og pesto

Fredag
28. februar

Hasselback butternut squash

Honningbagte vindruer, hvidløgsyoghurt og tahin

Spinat, stegt squash og persilledressing

Krydderbrød og hummus


Dessert: Citronfromage med brændt hvid chokolade

Lørdag
1. marts

Ingen fællesspisning

Søndag
2. marts

Vegetarisk minestronesuppe

Bagte kartofler

Rucola, bønner og sennepsvinaigrette

Brød og purløgsfraiche

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

Morgenmad, friskbagt brød og søde sager

Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr. 

Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00. 

Frokost

Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord. 

UGENS MENU

…som godt kan ændre sig

Mandag
17. februar

Pasta med kalkunchorizo og svampe

Braiseret julesalat med ristede mandler

Grøn salat med balsamicoglaze

Brød og pisket smør

Tirsdag
18. februar

Bygotto med svampe og stegt palmekål

Cruditésalat med urtedip

Grøn salat balsamicoglaze

Brød og purløgssmør

Onsdag
19. februar

Rød linsesuppe med kokos

Tabouleh

Bagt blomkål med tahindressing

Fladbrød og haydari

Torsdag
20. februar

Taco tirsdag 

Byg selv taco med sort bønnefyld

Frisk grønt

Majssalsa, chilisauce og creme fraiche

Fredag
21. februar

Søde kartofler med urter

Friteret polenta med creme fraiche og ost

Salat med citronvinaigrette

Brød og hvidløgsdip


Dessert: Lemonposset med marengs

Lørdag
22. februar

Vildtgryde med rodfrugter

Kartofler

Broccolisalat med cremfraichedressing

Brød og pisket smør


Dessert: Lemonposset med marengs

Søndag
23. februar

Butterbean stuvning

Bagt hokkaidogræskar

Grøn salat 

Brød og pisket smør

Mandag
24. februar

Mezze aften

Falafler, gulerødder, kartofler

Grillede grøntsager

Tabouleh salat

Brød, hummus og haydari

Tirsdag
25. februar

Moussaka med oksekød

Græsk salat

Grøn linsesalat 

Brød og tzatziki

Onsdag
26. februar

Stegt blomkål på yoghurt

Kartofler, bønner, oliven og pesto

Grøn tomatvinaigrette

Brød og pisket smør

Torsdag
27. februar

Pasta puttanescha

Rucola med grillet aubergine og kapers

Grøn salat med vinaigrette

Brød og pesto

Fredag
28. februar

Hasselback butternut squash

Honningbagte vindruer, hvidløgsyoghurt og tahin

Spinat, stegt squash og persilledressing

Krydderbrød og hummus


Dessert: Citronfromage med brændt hvid chokolade

Lørdag
1. marts

Ingen fællesspisning

Søndag
2. marts

Vegetarisk minestronesuppe

Bagte kartofler

Rucola, bønner og sennepsvinaigrette

Brød og purløgsfraiche

KØB BILLET