FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17. 

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.  

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.

Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.

som godt kan ændre sig…

Mandag
13. maj

Vegetarisk chow mein.

Broccoli og sesam.

Salat med gulerod og pak choi.

Brød og dip.

Tirsdag
14. maj

Svampe stroganoff.

Kartoffelmos.

Grøn salat med citron vinaigrette.

Brød og urtedip.

Onsdag
15. maj

Bagt squash med dukkah.

Saltet yoghurt.

Linser med brændt kål og urter.

Brød og dip.

Torsdag
16. maj

Grøn dhal med koriander.

Salat med brændt lime vinaigrette.

Tomat og syltede rødløg.

Brød og raita.

Fredag
17. maj

Bagt spidskål med urter.

Vandmelonsalat.

Couscous med abrikos og dild.

Hvidløgsbrød og pisket smør.

Dessert: Citronfromage med flødeskum, crumble og citronmelisse.

Lørdag
18. maj

Grøntsags boller i karry.

Basmatiris.

Rucolasalat med æble og trænebær.

Brød og hvidløgsmayo.

Dessert: Citronfromage med flødeskum, crumble og citronmelisse.

Søndag
19. maj

Kold agurkesuppe.

Salat med bagt fennikel.

Kartoffelsalat.

Brød og creme fraiche dressing.

Mandag
20. maj

Spansk omelet.

Bagt rødbede med feta.

Grøn salat.

Brød og persillepesto.

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

Morgenmad, friskbagt brød og søde sager

Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr. 

Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00. 

Frokost

Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord. 

UGENS MENU

…som godt kan ændre sig

Mandag
13. maj

Vegetarisk chow mein.

Broccoli og sesam.

Salat med gulerod og pak choi.

Brød og dip.

Tirsdag
14. maj

Svampe stroganoff.

Kartoffelmos.

Grøn salat med citron vinaigrette.

Brød og urtedip.

Onsdag
15. maj

Bagt squash med dukkah.

Saltet yoghurt.

Linser med brændt kål og urter.

Brød og dip.

Torsdag
16. maj

Grøn dhal med koriander.

Salat med brændt lime vinaigrette.

Tomat og syltede rødløg,

Brød og raita.

Fredag
17. maj

Bagt spidskål med urter.

Vandmelonsalat.

Couscous med abrikos og dild.

Hvidløgsbrød og pisket smør.

Dessert: Citronfromage med flødeskum, crumble og citronmelisse.

Lørdag
18. maj

Grøntsags boller i karry.

Basmatiris.

Rucolasalat med æble og trænebær.

Brød og hvidløgsmayo.

Dessert: Citronfromage med flødeskum, crumble og citronmelisse.

Søndag
19. maj

Kold agurkesuppe.

Salat med bagt fennikel.

Kartoffelsalat.

Brød og creme fraiche dressing. 

Mandag
20. maj

Spansk omelet.

Bagt rødbede med feta.

Grøn salat.

Brød og persillepesto.

KØB BILLET