Frodes Folkehus

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

Hver aften kl. 18.00 mødes vi omkring langbordene til fællesspisning i Frodes Folkehus. Kom senest kl. 17.45, så der er tid til at komme på plads ved bordene, inden maden serveres.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når du sætter dig, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et spændende lokalt bekendtskab. 

Maden er hjemmelavet i vores eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med?  

Så køb en billet her nedenfor. Det koster 60 kr. pr. person søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17 på dagen. 

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem. Vi har 4 højstole i caféen, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en. 

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan desværre ikke tilpasse maden eller garantere veganske, laktose-, nødde- eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.

Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.

som godt kan ændre sig…

Uge 20

Mandag
12. maj

Rød thai curry med kylling og grønt

Stegte auberginer og squash

Grøn salat med gulerødder

Brød og hoisindressing

Tirsdag
13. maj

Butterdejstærte med asparges og løg

Kartoffelsalat med ærter og radiser

Grøn salat med creme fraiche dressing

Brød og pisket smør

Onsdag
14. maj

Glaserede søde kartofler på peanutsauce 

Spinat med agurkecrudité og ingefærdressing

Grøn salat med bønner

Brød og chiliolie

Torsdag
15. maj

Byg-selv bulgursbowl

Stegte butterbeans og halloumi

Bulgur med mynte

Salat, tomat, oliven og feta

Hummus og tzatziki og grillet peberfrugt

Brød og honning-citronvinaigrette

Fredag
16. maj

Græsk kylling i fad med grøntsager (Vegetarisk: Knoldselleri, bønner og grøntsager i fad)

Græsk salat med feta

Salat med dildyoghurt

Brød og tzatziki

Dessert: Panna cotta med bærkompot og crumble

Lørdag
17. maj

Langtidsbagt knoldselleri med blanquette sauce

Kartofler og gulerødder med labneh

Grøn salat med bønner og urtedressing

Brød og pisket smør

Dessert: Panna cotta med bærkompot og crumble

Søndag
18. maj

Gratinerede auberginer og cherrytomater

Ovnristede kartofler

Grøn salat med persilleyoghurt

Brød og pisket smør

Uge 21

Mandag
19. maj

Paneret aubergine

Grillet squash på tahincreme

Bulgursalat 

Brød og urteyoghurt

Tirsdag
20. maj

Pasta med kalkunchorizo og spinat

Rucola med tomater og syltede rødløg

Grøn salat med bønner og balsamico

Brød og pisket smør

Onsdag
21. maj

Char siu-stegt hvidkål

Crispy rice salad med frisk grønt

Grøn salat med misovinaigrette

Brød og lime

Torsdag
22. maj

Taco torsdag

Byg-selv tacos med vegetarisk fyld

Blandet grønt

Tomatsalsa og creme fraiche

Edamame-guacamole og koriander

Fredag
23. maj

Butterchicken

Basmatiris

Shirazi salat 

Brød og myntefraiche


Dessert: Chokolademousse med flødeskum og nødder

Lørdag
24. maj

Parmigiana di melanzane

Salat med belugalinser og yoghurtdressing

Caprese

Brød og pisket smør


Dessert: Chokolademousse med flødeskum og nødder

Søndag
25. maj

Thailandsk suppe med kokosmælk

Ægnudler

Spidskålssalat med sesamdressing

Brød og crispy chiliolie

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

Morgenmad, friskbagt brød og søde sager

Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr. 

Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00. 

Frokost

Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord. 

UGENS MENU

…som godt kan ændre sig

Mandag
12. maj

Rød thai curry med kylling og grønt

Stegte auberginer og squash

Grøn salat med gulerødder

Brød og hoisindressing

Tirsdag
13. maj

Butterdejstærte med asparges og løg

Kartoffelsalat med ærter og radiser

Grøn salat med creme fraiche dressing

Brød og pisket smør

Onsdag
14. maj

Glaserede søde kartofler på peanutsauce 

Spinat med agurkecrudité og ingefærdressing

Grøn salat med bønner

Brød og chiliolie

Torsdag
15. maj

Byg-selv bulgursbowl

Stegte butterbeans og halloumi

Bulgur med mynte

Salat, tomat, oliven og feta

Hummus og tzatziki og grillet peberfrugt

Brød og honning-citronvinaigrette

Fredag
16. maj

Græsk kylling i fad med grøntsager (Vegetarisk: Knoldselleri, bønner og grøntsager i fad)

Græsk salat med feta

Salat med dildyoghurt

Brød og tzatziki

Dessert: Panna cotta med bærkompot og crumble

Lørdag
17. maj

Langtidsbagt knoldselleri med blanquette sauce

Kartofler og gulerødder med labneh

Grøn salat med bønner og urtedressing

Brød og pisket smør


Dessert: Panna cotta med bærkompot og crumble

Søndag
18. maj

Gratinerede auberginer og cherrytomater

Ovnristede kartofler

Grøn salat med persilleyoghurt

Brød og pisket smør

Mandag
19. maj

Paneret aubergine

Grillet squash på tahincreme

Bulgursalat 

Brød og urteyoghurt

Tirsdag
20. maj

Pasta med kalkunchorizo og spinat

Rucola med tomater og syltede rødløg

Grøn salat med bønner og balsamico

Brød og pisket smør

Onsdag
21. maj

Char siu-stegt hvidkål

Crispy rice salad med frisk grønt

Grøn salat med misovinaigrette

Brød og lime

Torsdag
22. maj

Taco torsdag

Byg-selv tacos med vegetarisk fyld

Blandet grønt

Tomatsalsa og creme fraiche

Edamame-guacamole og koriander

Fredag
23. maj

Butterchicken

Basmatiris

Shirazi salat 

Brød og myntefraiche


Dessert: Chokolademousse med flødeskum og nødder

Lørdag
24. maj

Parmigiana di melanzane

Salat med belugalinser og yoghurtdressing

Caprese

Brød og pisket smør


Dessert: Chokolademousse med flødeskum og nødder

Søndag
25. maj

Thailandsk suppe med kokosmælk

Ægnudler

Spidskålssalat med sesamdressing

Brød og crispy chiliolie

KØB BILLET