Frodes Folkehus

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17. 

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.  

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.

Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.

som godt kan ændre sig…

Mandag
30. september

Byg-selv bao

Honningglaseret aubergine, marineret blomkål

Spidskål, syltet gulerod og lime

Koriander, chili, forårsløg

Chilimayo og gomadressing

Tirsdag
1. oktober

Grøntsagstærte med oliven og feta

Kikærtesalat

Grøn salat med vinaigrette 

Brød og yoghurtdip

Onsdag
2.oktober

Gul karry med kokosmælk og grøntsager

Basmatiris

Salat med bønnespirer, edamamebønner

Brød og chiliolie

Torsdag
3. oktober

Ingen fællesspisning

Fredag
4. oktober

Svampebygotto med timian

Syltede svampe og parmesan

Salat med bagte tomater

Brød og pisket smør

Dessert: Chokolademousse med flødeskum og crumble

Lørdag
5. oktober

Lasagne med oksekød

Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Grøn salat med balsamicovinaigrette

Brød og pisket smør

Dessert: Chokolademousse med flødeskum og crumble

Søndag
6. oktober

Jordskokkesuppe med urteolie og croutoner

Stegt spidskål med squash

Grøn salat med citronvinaigrette

Brød og urtedip 

Mandag
7. oktober

Aloo palak

Gurkemejeris

Stegte okra på hvidløgsdip

Brød og chutney

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

Morgenmad, friskbagt brød og søde sager

Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr. 

Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00. 

Frokost

Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord. 

UGENS MENU

…som godt kan ændre sig

Mandag
30. september

Byg-selv bao

Honningglaseret aubergine, marineret blomkål

Spidskål, syltet gulerod og lime

Koriander, chili, forårsløg

Chilimayo og gomadressing

Tirsdag
1. oktober

Grøntsagstærte med oliven og feta

Kikærtesalat

Grøn salat med vinaigrette 

Brød og yoghurtdip

Onsdag
2. oktober

Gul karry med kokosmælk og grøntsager

Basmatiris

Salat med bønnespirer, edamamebønner

Brød og chiliolie

Torsdag
3. oktober

Ingen fællesspisning

Fredag
4. oktober

Svampebygotto med timian

Syltede svampe og parmesan

Salat med bagte tomater

Brød og pisket smør

Dessert: Chokolademousse med flødeskum og crumble

Lørdag
5. oktober

Lasagne med oksekød

Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Grøn salat med balsamicovinaigrette

Brød og pisket smør

Dessert: Chokolademousse med flødeskum og crumble

Søndag
6. oktober

Jordskokkesuppe med urteolie og croutoner

Stegt spidskål med squash

Grøn salat med citronvinaigrette

Brød og urtedip 

Mandag
7. oktober

Aloo palak

Gurkemejeris

Stegte okra på hvidløgsdip

Brød og chutney

KØB BILLET