FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
Hver aften kl. 18.00 mødes vi omkring langbordene til fællesspisning i Frodes Folkehus. Kom senest kl. 17.45, så der er tid til at komme på plads ved bordene, inden maden serveres.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når du sætter dig, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et spændende lokalt bekendtskab.
Maden er hjemmelavet i vores eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med?
Så køb en billet her nedenfor. Det koster 60 kr. pr. person søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17 på dagen.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem. Vi har 4 højstole i caféen, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en.
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan desværre ikke tilpasse maden eller garantere veganske, laktose-, nødde- eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.
FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
UGENS MENU
som godt kan ændre sig…
Uge 3
Mandag
13. januar
Vegetarisk salade niçoise med og kartofler
Ratatouille
Bagt broccoli med dijonvinaigrette
Baguette og pisket smør
Tirsdag
14. januar
Bygotto med palmekål
Fennikel og gulerodscrudité-salat
Romainesalat med vinaigrette
Grillet brød
Olivenolie og balsamico
Onsdag
15. januar
Bagt knoldselleri på hvidløgsyoghurt
Grillet squash med citron og persille
Grøn salat med kikærter
Brød og pisket smør
Torsdag
16. Januar
Aubergine daal
Basmatiris
Salat med saltede mandler
Brød og raita
Fredag
17. januar
Cremet pasta med svampe og timian
Grønkålsalat med rødbede
Grøn salat med balsamicovinaigrette
Brød og pisket smør
Dessert: Jordbærtrifli med klassisk crumble
Lørdag
18. januar
Ovnstegt kylling
Grillede kartofler
Agurkesalat
Salat med mormordressing
Brød og pisket smør
Dessert: Lemon posset med solbær
Søndag
19. januar
Blomkål- og kartoffelsuppe
Spinat med bagte gulerødder
Grøn salat med dijonvinaigrette
Brød og cremefraichedip
Uge 4
Mandag
20. januar
Kartoffel-porretærte
Hvidløgsyoghurt, grillede gulerødder og urter
Grøn salat med citronvinaigrette
Brød og pisket smør
Tirsdag
21. januar
Gnocchi med citron, ærter og spinat
Tomatsalat
Spinat med squash og balsamicoglaze
Brød og pisket smør
Onsdag
22. januar
Taco onsdag
Byg-selv tacos med pulled kylling
Krydrede ris
Majskompot og salat
To slags chilisauce
Torsdag
23. januar
Helbagt knoldselleri
Rødbede, rucola, feta og appelsinvinaigrette
Grøn salat med kikærter
Brød og urtedressing
Fredag
24. januar
Massaman karry
Basmatiris
Grøn salat med sesamvinaigrette
Brød hoisin-peanutsauce, chili og koriander
Dessert: Gl.dags æblekage med flødeskum og makroner
Lørdag
25. januar
Marokkansk gryderet med kylling
Tabouleh salat
Spinat med stegt aubergine
Krydderbrød og hvidløgsyoghurt
Dessert: Gl.dags æblekage med flødeskum og makroner
Søndag
26. januar
Bagt blomkål på harissacreme
Bagt zucchini på yoghurt
Grøn salat med balsamicovinaigrette
Brød og urtefraiche
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.
Morgenmad, friskbagt brød og søde sager
Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr.
Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00.
Frokost
Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord.
UGENS MENU
…som godt kan ændre sig
Mandag
13. januar
Vegetarisk salade niçoise med og kartofler
Ratatouille
Bagt broccoli med dijonvinaigrette
Baguette og pisket smør
Tirsdag
14. januar
Bygotto med palmekål
Fennikel og gulerodscrudité-salat
Romainesalat med vinaigrette
Grillet brød
Olivenolie og balsamico
Onsdag
15. januar
Bagt knoldselleri på hvidløgsyoghurt
Grillet squash med citron og persille
Grøn salat med kikærter
Brød og pisket smør
Torsdag
16. januar
Aubergine daal
Basmatiris
Salat med saltede mandler
Brød og raita
Fredag
17. januar
Cremet pasta med svampe og timian
Grønkålsalat med rødbede
Grøn salat med balsamicovinaigrette
Brød og pisket smør
Dessert: Jordbærtrifli med klassisk crumble
Lørdag
18. januar
Chicken tikka masala
Basmatiris
Salat med tomat, løg, persille og yoghurtdressing
Brød, myntedressing og koriander
Dessert: Jordbærtrifli med klassisk crumble
Søndag
19. januar
Blomkål- og kartoffelsuppe
Spinat med bagte gulerødder
Grøn salat med dijonvinaigrette
Brød og cremefraichedip
Mandag
20. januar
Kartoffel-porretærte
Hvidløgsyoghurt, grillede gulerødder og urter
Grøn salat med citronvinaigrette
Brød og pisket smør
Tirsdag
21. januar
Gnocchi med citron, ærter og spinat
Tomatsalat
Spinat med squash og balsamicoglaze
Brød og pisket smør
Onsdag
22. januar
Taco onsdag
Byg-selv tacos med pulled kylling
Krydrede ris
Majskompot og salat
To slags chilisauce
Torsdag
23. januar
Helbagt knoldselleri
Rødbede, rucola, feta og appelsinvinaigrette
Grøn salat med kikærter
Brød og urtedressing
Fredag
24. januar
Marokkansk gryderet med kylling
Tabouleh salat
Spinat med stegt aubergine
Krydderbrød og hvidløgsyoghurt
Dessert: Gl.dags æblekage med flødeskum og makroner
Lørdag
25. januar
Chicken tikka masala
Basmatiris
Salat med tomat, løg, persille og yoghurtdressing
Brød, myntedressing og koriander
Dessert: Jordbærtrifli med klassisk crumble
Søndag
26. januar
Bagt blomkål på harissacreme
Bagt zucchini på yoghurt
Grøn salat med balsamicovinaigrette
Brød og urtefraiche