FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
Hver aften kl. 18.00 mødes vi omkring langbordene til fællesspisning i Frodes Folkehus. Kom senest kl. 17.45, så der er tid til at komme på plads ved bordene, inden maden serveres.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når du sætter dig, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et spændende lokalt bekendtskab.
Maden er hjemmelavet i vores eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med?
Så køb en billet her nedenfor. Det koster 60 kr. pr. person søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17 på dagen.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem. Vi har 4 højstole i caféen, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en.
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan desværre ikke tilpasse maden eller garantere veganske, laktose-, nødde- eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.
FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
UGENS MENU
som godt kan ændre sig…
Uge 48
Mandag
2. december
Butter blomkål
Basmati ris
Shirazisalat
Brød og hummus
Tirsdag
3. december
Rissalat med ristede kikærter og urter
Bagt aubergine
Grøn salat med myntedressing og sumak
Brød og tomatdip
Onsdag
4.december
Tom kha gai (thaisuppe med kokosmælk og kylling)
Hvedenudler
Grøn salat med sesamdressing
Brød og chiliolie
Torsdag
5. december
Belugabolo
Pasta
Tomat, mozzarella og basilikum
Brød og pisket smør
Fredag
6. december
Lørdag
7. december
Søndag
8.december
Kartoffel-porre suppe
Croutoner, ristede græskarkerner og timian
Spinat, kikærter og urtedressing
Brød og pisket smør
Uge 49
Mandag
9. december
Stegte grøntsager med myntedressing
Cajunris
Spinat med kikærter
Brød og hvidløgsyoghurt
Tirsdag
10. december
Kylling korma med spinat
Basmatiris
Grøn salat med yoghurtdressing
Brød og mynte-chilisauce
Onsdag
11. december
Bagt spidskål med citron-timiansmør
Rucola med rødbeder, mozzarella og senneps/honningvinaigrette
Salat med pære og dressing
Brød og pisket fetadip med spicy honning
Torsdag
12. december
Italiens suppe med knodlselleri og fennikel
Bagte kartofler
Grøn salat med vinaigrette
Brød og pisket smør
Fredag
13. december
Julefrokost i Frodes Folkehus!
Forret
Gravad laks, dildemulsion, pære, sylt og ristede mandler
Vegetar: Svampe rillette med kapers, dild & hjertesalat. Brød & purløgssmør
Hovedret
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.
Dessert
Risalamande m. kirsebærsauce
Lørdag
14. december
2-retters julefrokost
Hovedret
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.
Dessert
Risalamande m. kirsebærsauce
Søndag
15.december
Aubergine parmigiana
Linsesalat med urtedressing
Tomatsalat med balsamicoglaz
Brød og pisket smør
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.
Morgenmad, friskbagt brød og søde sager
Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr.
Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00.
Frokost
Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord.
UGENS MENU
…som godt kan ændre sig
Mandag
2. december
Butter blomkål
Basmati ris
Shirazisalat
Brød og hummus
Tirsdag
3. december
Rissalat med ristede kikærter og urter
Bagt aubergine
Grøn salat med myntedressing og sumak
Brød og tomatdip
Onsdag
4. december
Tom kha gai (thaisuppe med kokosmælk og kylling)
Hvedenudler
Grøn salat med sesamdressing
Brød og chiliolie
Torsdag
5. december
Belugabolo
Pasta
Tomat, mozzarella og basilikum
Brød og pisket smør
Fredag
6. december
Gravad laks, dildemulsion, pære, sylt og ristede mandler
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Risalamande m. kirsebærsauce
Lørdag
7. december
Gravad laks, dildemulsion, pære, sylt og ristede mandler
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Risalamande m. kirsebærsauce
Søndag
8. december
Kartoffel-porre suppe
Croutoner, ristede græskarkerner og timian
Spinat, kikærter og urtedressing
Brød og pisket smør
Mandag
9. december
Stegte grøntsager med myntedressing
Cajunris
Spinat med kikærter
Brød og hvidløgsyoghurt
Tirsdag
10. december
Kylling korma med spinat
Basmatiris
Grøn salat med yoghurtdressing
Brød og mynte-chilisauce
Onsdag
11. december
Bagt spidskål med citron-timiansmør
Rucola med rødbeder, mozzarella og senneps/honningvinaigrette
Salat med pære og dressing
Brød og pisket fetadip med spicy honning
Torsdag
12. december
Italiens suppe med knodlselleri og fennikel
Bagte kartofler
Grøn salat med vinaigrette
Brød og pisket smør
Fredag
13. december
Julefrokost i Frodes Folkehus!
Forret
Gravad laks, dildemulsion, pære, sylt og ristede mandler
Vegetar: Svampe rillette med kapers, dild & hjertesalat. Brød & purløgssmør
Hovedret
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.
Dessert
Risalamande m. kirsebærsauce
Lørdag
14. december
2-retters julefrokost
Hovedret
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.
Dessert
Risalamande m. kirsebærsauce
Søndag
15. december
Aubergine parmigiana
Linsesalat med urtedressing
Tomatsalat med balsamicoglaz
Brød og pisket smør