Frodes Folkehus

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17. 

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.  

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.

Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.

som godt kan ændre sig…

Mandag
18. november

Hasselback butternut squash

Honningbagte vindruer, hvidløgsyoghurt og tahin

Spinat, stegt squash og persilledressing

Krydderbrød og hummus

Tirsdag
19. november

Rød karry med kylling

Basmatiris

Salat med daikon og syltede rødløg

Brød og chiliolie

Onsdag
20.novemer

Sticky ingefæraubergine

Ris og koriander

Kål, gulerod peanutdressing og ristet sesam

Brød og misosmør

Torsdag
21. november

Cremet grøntsagssuppe med gnocchi

Radicchiosalat med pære og sennepsdressing

Rucola med vinaigrette

Brød og pisket smør

Fredag
22. november

Julefrokost 

Lørdag
23. november

Tærte med tomat og feta

Rosemarin kartofler 

Haricots verts 

Brød og pesto

Dessert: Ris a la mande 

Søndag
24. november

Græskarsuppe 

Mujaddara

Grøn salat med citrusvinaigrette og ristede kerner

Brød med tahinyoghurt

Mandag
25. november

Helbagt blomkål med salvie

Rucolasalat med stegte grøntsager

Grøn salat med syltet grønt

Brød og pisket smør

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

Morgenmad, friskbagt brød og søde sager

Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr. 

Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00. 

Frokost

Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord. 

UGENS MENU

…som godt kan ændre sig

Mandag 18. november

Hasselback butternut squash

Honningbagte vindruer, hvidløgsyoghurt og tahin

Spinat, stegt squash og persilledressing

Krydderbrød og hummus

Tirsdag
19. november

Rød karry med kylling

Basmatiris

Salat med daikon og syltede rødløg

Brød og chiliolie

Onsdag
20. november

Sticky ingefæraubergine

Ris og koriander

Kål, gulerod peanutdressing og ristet sesam

Brød og misosmør

Torsdag
21. november

Cremet grøntsagssuppe med gnocchi

Radicchiosalat med pære og sennepsdressing

Rucola med vinaigrette

Brød og pisket smør

Fredag
22. november

Julefrokost

Lørdag
23. november

Tærte med tomat og feta

Rosemarin kartofler 

Haricots verts 

Brød og pesto

Dessert: Ris a la mande 

Søndag
24. november

Græskarsuppe 

Mujaddara

Grøn salat med citrusvinaigrette og ristede kerner

Brød med tahinyoghurt

Mandag
25. november

Helbagt blomkål med salvie

Rucolasalat med stegte grøntsager

Grøn salat med syltet grønt

Brød og pisket smør

KØB BILLET