Københavns Kommune inviterer til samtaler, idéstorm og tankeprovokerende oplæg om, hvordan kunsten er med til at fortælle byens historie og genforhandle den måde, vi forstår os selv. Vil du være med i samtalen?
Som optakt til udvikling af en ny kunststrategi for Københavns Kommune inviteres kunstnere, borgere og politikere til en samtalerække om kunst i byens rum. De tre samtaler har fokus på Klima og byudvikling, Dialog og deltagelse og Historie og identitet. Samtalerne modereres af Nis Rømer, der er billedkunstner, byplanlægger og master i offentlig ledelse.
På Kulturstationen vil samtalen handle om historie og identitet, og hvordan kunst kan være med til at fortælle byens historie og genforhandle den måde, vi forstår os selv?
Vi starter med tre korte oplæg, herefter kan du som deltager formulere idéer og visioner for, hvordan byens kunst kan bidrage til at fortælle vores fælles historie og give os små puf til at forstå os selv på nye måder. Vi slutter af med at løfte deltagernes input op i plenum og tager jeres input med i det videre arbejde med at formulere en kunststrategi for København.
De holder oplæg:
– Amalie Skovmøller, adjunkt, Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet
– Jakob Ingemann Parby, seniorforsker og museumsinspektør, Københavns Museum
– Majken Overgaard, kurator og skribent med speciale i kunst og teknologi.
Samtalerne modereres af Nis Rømer der er billedkunstner, byplanlægger og master i offentlig ledelse, og samtalerækken er tilrettelagt af Empathic Environments.
Illustration: Model af monument for Helga Larsen af Laila Westergård
Praktisk:
Tirsdag d. 3. december kl. 15.30-17.30
Gratis at deltage, men gratis-billet nødvendig. HENT GRATIS BILLET
Arrangementet afvikles i samarbejde med Kulturstationen Vanløse og Frodes Folkehus.
Sted:
Frodes Folkehus
Frode Jakobsens Plads 4, 1.
2720 Vanløse
frodesfolkehus.dk