Frodes Folkehus

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17. 

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.  

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.

Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.

som godt kan ændre sig…

Mandag
28. oktober

Grillet grøntsagssuppe med croutoner

Rucola med grønne bønner

Grøn salat med sennepsvinaigrette

Brød og pisket smør

Tirsdag
29. oktober

Frittata med kartoffel og svampe

Romesco toppet med butterbeans og squash

Grøn salat med balsamico vinaigrette

Brød og pisket smør

Onsdag
30.oktober

Spansk linsegryde med gulerødder og fennikel

Kartofler med timian og citron

Grøn salat med vinaigrette

Brød og grøn pesto

Torsdag
31. oktober

Tærte med rødbede, feta og timian

Rød spidskål og sød kartoffel

Spinat og syltede rødløg

Brød og urteyoghurt

Fredag
1. november

Grøn daal med kokosmælk

Basmatiris

Rucola med rødbede og ricotta

Brød, raita og koriander

Dessert: Hyben-stikkelsbærtrifli

Lørdag
2. november

Gul thaikarry med kylling

Ris med stegte løg

Salat med agurk, gulerødder og lime

Brød og chiliolie

Dessert: Hyben-stikkelsbærtrifli

Søndag
3. november

Pasta i cremet tomatsauce

Spinat med belugalinser og squash

Tomatsalat med balsamicoglaze

Brød og pisket smør

Mandag
4. november

Chili sin carne

Basmatiris

Ristet majssalat med feta og jalapenos

Brød, creme fraiche og ærtemole

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

Morgenmad, friskbagt brød og søde sager

Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr. 

Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00. 

Frokost

Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord. 

UGENS MENU

…som godt kan ændre sig

Mandag 28. oktober

Grillet grøntsagssuppe med croutoner

Rucola med grønne bønner

Grøn salat med sennepsvinaigrette

Brød og pisket smør

Tirsdag
29. oktober

Frittata med kartoffel og svampe

Romesco toppet med butterbeans og squash

Grøn salat med balsamico vinaigrette

Brød og pisket smør

Onsdag
30. oktober

Spansk linsegryde med gulerødder og fennikel

Kartofler med timian og citron

Grøn salat med vinaigrette

Brød og grøn pesto

Torsdag
31. oktober

Tærte med rødbede, feta og timian

Rød spidskål og sød kartoffel

Spinat og syltede rødløg

Brød og urteyoghurt

Fredag
1. november

Grøn daal med kokosmælk

Basmatiris

Rucola med rødbede og ricotta

Brød, raita og koriander


Dessert: Hyben-stikkelsbærtrifli

Lørdag
2. november

Gul thaikarry med kylling

Ris med stegte løg

Salat med agurk, gulerødder og lime

Brød og chiliolie


Dessert: Hyben-stikkelsbærtrifli

Søndag
3. november

Pasta i cremet tomatsauce

Spinat med belugalinser og squash

Tomatsalat med balsamicoglaze

Brød og pisket smør

Mandag
4. november

Chili sin carne

Basmatiris

Ristet majssalat med feta og jalapenos

Brød, creme fraiche og ærtemole

KØB BILLET