FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
UGENS MENU
som godt kan ændre sig…
Mandag
16. september
Rød karry med kylling og grøntsager
Kokosris
Salat med syltet grønt og misovinaigrette
Brød og limesmør
Tirsdag
17. september
Okonomiyaki
Salat med syltet gulerod og daikon
Grøn salat med misovinaigrette
Brød og gomadressing
Onsdag
18. September
Vegetarisk gullasch
Kartoffelmos
Salat med rucola og sennepsvinaigrette
Brød og purløgsfraiche
Torsdag
19. september
Butter blomkål
Basmati ris
Shirazisalat
Brød og babaganoush
Fredag
20. september
Tærte med kartoffel og svampe
Bagte tomater og rucola
Grøn salat med vinaigrette
Brød og pisket smør
Dessert: Panna cotta med blommekompot og crumble
Lørdag
21. september
Bagt knoldselleri på yoghurt
Salat med stegt squash
Grøn salat med tomatvinaigrette
Brød og pisket smør
Dessert: Panna cotta med blommekompot og crumble
Søndag
22. september
Tomatsuppe med basilikum og sprød parmesan
Grønne linser med urtecreme
Spinat med sennepsvinaigrette
Hvidløgsbrød og creme fraiche
Mandag
23. september
Byg-selv-bowl med chipotle svampe
Majs, bønner og peberfrugt
Salat, tomatsalsa og syltede rødløg
Brød og chilidip
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.
Morgenmad, friskbagt brød og søde sager
Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr.
Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00.
Frokost
Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord.
UGENS MENU
…som godt kan ændre sig
Mandag
16. september
Rød karry med kylling og grøntsager
Kokosris
Salat med syltet grønt og misovinaigrette
Brød og limesmør
Tirsdag
17. september
Okonomiyaki
Salat med syltet gulerod og daikon
Grøn salat med misovinaigrette
Brød og gomadressing
Onsdag
18. september
Vegetarisk gullasch
Kartoffelmos
Salat med rucola og sennepsvinaigrette
Brød og purløgsfraiche
Torsdag
19. septemeber
Butter blomkål
Basmati ris
Shirazisalat
Brød og babaganoush
Fredag
20. september
Tærte med kartoffel og svampe
Bagte tomater og rucola
Grøn salat med vinaigrette
Brød og pisket smør
Dessert: Panna cotta med blommekompot og crumble
Lørdag
21. september
Bagt knoldselleri på yoghurt
Salat med stegt squash
Grøn salat med tomatvinaigrette
Brød og pisket smør
Dessert: Panna cotta med blommekompot og crumble
Søndag
22. september
Tomatsuppe med basilikum og sprød parmesan
Grønne linser med urtecreme
Spinat med sennepsvinaigrette
Hvidløgsbrød og creme fraiche
Mandag
23. september
Byg-selv-bowl med chipotle svampe
Majs, bønner og peberfrugt
Salat, tomatsalsa og syltede rødløg
Brød og chilidip