Frodes Folkehus

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17. 

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.  

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.

Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.

som godt kan ændre sig…

Mandag
16. september

Rød karry med kylling og grøntsager

Kokosris

Salat med syltet grønt og misovinaigrette

Brød og limesmør

Tirsdag
17. september

Okonomiyaki 

Salat med syltet gulerod og daikon

Grøn salat med misovinaigrette

Brød og gomadressing

Onsdag
18. September

Vegetarisk gullasch

Kartoffelmos

Salat med rucola og sennepsvinaigrette

Brød og purløgsfraiche

Torsdag
19. september

Butter blomkål 

Basmati ris

Shirazisalat

Brød og babaganoush

Fredag
20. september

Tærte med kartoffel og svampe

Bagte tomater og rucola

Grøn salat med vinaigrette

Brød og pisket smør

Dessert: Panna cotta med blommekompot og crumble

Lørdag
21. september

Bagt knoldselleri på yoghurt

Salat med stegt squash

Grøn salat med tomatvinaigrette

Brød og pisket smør

Dessert: Panna cotta med blommekompot og crumble

Søndag
22. september

Tomatsuppe med basilikum og sprød parmesan

Grønne linser med urtecreme

Spinat med sennepsvinaigrette

Hvidløgsbrød og creme fraiche

Mandag
23. september

Byg-selv-bowl med chipotle svampe

Majs, bønner og peberfrugt

Salat, tomatsalsa og syltede rødløg

Brød og chilidip

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

Morgenmad, friskbagt brød og søde sager

Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr. 

Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00. 

Frokost

Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord. 

UGENS MENU

…som godt kan ændre sig

Mandag
16. september

Rød karry med kylling og grøntsager

Kokosris

Salat med syltet grønt og misovinaigrette

Brød og limesmør

Tirsdag
17. september

Okonomiyaki 

Salat med syltet gulerod og daikon

Grøn salat med misovinaigrette

Brød og gomadressing

Onsdag
18. september

Vegetarisk gullasch

Kartoffelmos

Salat med rucola og sennepsvinaigrette

Brød og purløgsfraiche

Torsdag
19. septemeber

Butter blomkål 

Basmati ris

Shirazisalat

Brød og babaganoush

Fredag
20. september

Tærte med kartoffel og svampe

Bagte tomater og rucola

Grøn salat med vinaigrette

Brød og pisket smør

Dessert: Panna cotta med blommekompot og crumble

 

Lørdag
21. september

Bagt knoldselleri på yoghurt

Salat med stegt squash

Grøn salat med tomatvinaigrette

Brød og pisket smør

Dessert: Panna cotta med blommekompot og crumble

Søndag
22. september

Tomatsuppe med basilikum og sprød parmesan

Grønne linser med urtecreme

Spinat med sennepsvinaigrette

Hvidløgsbrød og creme fraiche

Mandag
23. september

Byg-selv-bowl med chipotle svampe

Majs, bønner og peberfrugt

Salat, tomatsalsa og syltede rødløg

Brød og chilidip

KØB BILLET